Klasický teploměr na maso vás ujistí, že je maso správně propečené. Teploměr stačí zapíchnout do nejširší části masa a potom zkontrolovat jeho teplotu. * Teploměr do masa analogový * měřená teplotní...
Klasický teploměr na maso vás ujistí, že je maso správně propečené. Teploměr stačí zapíchnout do nejširší části masa a potom zkontrolovat jeho teplotu. * Teploměr do masa analogový * měřená teplotní škála od 40 do 110 C * vhodný k použití v plynových a eletrických troubách
Klasický teploměr na maso vás ujistí, že je maso správně propečené. Teploměr stačí zapíchnout do nejširší části masa a potom zkontrolovat jeho teplotu.Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
Hodnotilo 10 uživatelů
Málo ho využívam, ale som spokojný
Jak primitivni? Jak účinné!
spokojen
Teplomer ktery jde dat do trouby a ma na skalu od 40 takze pokud chcete delat hovezi Rare nebo Medium tento teplomer je vhodny. Doporucuji pri vyberu se podivat prave na skalu a na moznost peceni v troube. Nektere teplomery jsou sice kovove ale nesmi se pect s masem.
skala na peceni hoveziho (roastbeef) teplomer vhodny do trouby
zatim nic