kombinovaný elektrický sporák • objem 58 l • trouba AirFry • funkce SteamBake • ventilátor + topné kruhové těleso • 4× sklokeramická varná zóna • 10 programů • teleskopické výjezdy • energetická...
kombinovaný elektrický sporák • objem 58 l • trouba AirFry • funkce SteamBake • ventilátor + topné kruhové těleso • 4× sklokeramická varná zóna • 10 programů • teleskopické výjezdy • energetická třída A • rozměry 50 × 85,5 × 60 cm
Hledáte do vaší kuchyně klasický elektrický sporák s užitečnými funkcemi? Pak byste neměli nechat bez povšimnutí kombinovaný elektrický sporák AEG Mastery CCB56471BW SteamBake. Ten nabízí kombinaci 4 sklokeramických varných desek s elektrickou 58l troubou AirFry se šikovnými programy, se kterými upečete křupavé domácí pečivo, nadýchané buchty a šťavnaté maso. V troubě můžete i sušit ovoce a zeleninu či za pomoci páry zavařovat. Záleží jen na vás a vaši fantazii. Spotřebič se řadí do energetické třídy A, jeho provoz je tedy ekonomický a zároveň i šetrný vůči životnímu prostředí. Nabízí jednoduché tlačítkové ovládání, pomocí kterého navolíte přesně ten program, který potřebujete na přípravu vašeho oblíbeného pokrmu. Trouba obsahuje následující vybavení: 1× AirFry tray, 1× smaltovaný plech na pečení koláčů, 1× černý smaltovaný plech na zachytávání mastnoty a 1× chromovaný otočný rošt.
Kombinace trouby AirFry a perforovaného plechu umožňuje dosáhnout chuti a textury smažených potravin bez oleje. Horký vzduch se dostane k potravinám ze všech stran – vaše pokrmy tak budou nejen křupavé, ale i zdravější. Ideální pro přípravu hranolek, kroket, zeleniny nebo kuřecích křidélek.
Sporák je vybaven funkcí SteamBake, která přidá na začátku procesu pečení páru. Ta uchová těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a chutná kůrka, zatímco jeho střed zůstává měkký a vláčný. Můžete tak péci křupavý a chutný chléb, muffiny nebo koláče.
Tato sklokeramická varná deska má velmi rychlý ohřev, čímž zajišťuje plný výkon přesně tam, kde je zapotřebí. Povrch sklokeramické desky lze navíc bleskově vyčistit.
V této troubě můžete sušit ovoce i zeleninu. Pomocí sušicí funkce je můžete sušit při teplotě mezi 50 °C a 100 °C, což představuje účinný způsob, jak dosáhnout jedinečné chuti a měkké struktury sušených pochoutek a zároveň v nich uchovat všechny živiny.
Zavařováním za pomoci páry zachováte živiny v ovoci a zelenině a můžete si hotové zavařeniny vychutnávat po celý rok.
Dokumentace k tomuto produktu | |
---|---|
Informační list Sklokeramický sporák AEG Mastery CCB56471BW bílý | Zobrazit / (387.67 kB) |
Návod k použití CZ Sklokeramický sporák AEG Mastery CCB56471BW bílý | Zobrazit / (930.92 kB) |
Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
Hodnotilo 1 uživatelů
Spokojna, len je maly objem rury