mlýnek na kávu • tvrdé mlecí kameny pro zachování aroma • nízká hlučnost • kávu lze skladovat v násypce • objem 100 g • 6 stupňů regulace mletí • jednoduché ovládání • tepelná pojistka proti přehřátí...
mlýnek na kávu • tvrdé mlecí kameny pro zachování aroma • nízká hlučnost • kávu lze skladovat v násypce • objem 100 g • 6 stupňů regulace mletí • jednoduché ovládání • tepelná pojistka proti přehřátí • protiskluzové nožky • prostor pro navinutí kabelu • 1,1m kabel • příkon 110 W
Káva chutná nejlépe z čerstvě namletých zrn. Společnost ETA vytvořila kávomlýnek 0067 90100, který se snadno ovládá a zajistí výbornou kvalitu nápoje s podtržením jeho jedinečné chuti a vůně. Přístroj disponuje tvrdými mlecími kameny, které zaručí, že káva není po mletí přepálená. Pro dokonalé nastavení hrubosti kávy si vyberte jeden ze šesti stupňů intenzity mletí. Namletá káva se uchovává ve 100g násypce, kde zůstává čerstvá, můžete ji uvnitř proto uchovávat i delší dobu. O bezpečný provoz přístroje se stará tepelná pojistka proti přehřátí a protiskluzové nožky.
Dokumentace k tomuto produktu | |
---|---|
Návod k použití CZ Kávomlýnek ETA 0067 90100 bílý | Zobrazit / (934.47 kB) |
Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
Hodnotilo 15 uživatelů
slušný výrovek za slušnou cenu
cena, systém mletí
nic
Je to dobrý výrobek ale se nedá sehnat
Tradiční mlecí systém.
Nic
Pokojne si objednajte.
Cena. Možnosť nastavenia hrúbky mletia.
Nepraktický zásobník na zomletú kávu.
ETA ma dobre vyrobky.
Kvalitne mletie a dobre nastavenie hrubky mletia kavy
Mohol by byť aj v inych farbach.
splnil moje ocakavania
Jemna a lahodna chut kavy
Za x rokov som postupne zodral 3 kusy
Overený dlhé roky, dúfam že sa drží stará kvalita
Klasika v novom dizajne. Trochu narocnejsi na cistenie vnutra, inak fajn.
splna čo sa od výrobku čaká
je to odskušaná klasika
starší model vyrábaný v minulosti sa zdá praktickejší
Žádný "výkřik techniky", ale spolehlivý a kvalitní kamenový mlýnek na kávu pro každého, kdo ji má rád dobrou.
Robustnost konstrukce, mlecí systém nepřepalující mletou kávu, možnost nastavení hrubosti mletí, dostatečně dlouhý přívodní kabel s možností navinutí nepotřebné části.
Plyne z konstrukce - při provozu je třeba mít nasazené víčko násypky na kávu, jinak kávová zrna "střílí" ven. Ale od toho tam to víčko je ...